לסדר נייר אפייה על תבנית או להתיז שמן צמחי על התבנית האפייה (לבחירתכם).
יש לחתוך את הבצל לטבעות בעובי של 2 ס"מ לערך.
בצלחת שטוחה ראשונה יש לערבב את החומרים לבלילה : מרק ירקות, קורנפלור, קמח.
בצלחת שטוחה שנייה יש לערבב את החומרים לציפוי : קמח תירס, פירורי לחם, שמרי בירה, מלח, שומשום, אבקת שום ועשבי תיבול.
בעזרת מזלג טובלים טבעת בצל ומעבירים אותה לבלילה הרטובה, מטביעים אותה ויש להקפיד כי היא תהיה מכוסה לגמרי בנוזל. לאחר מכן יש להעבירה לצלחת השנייה שבה נמצאים חומרי הציפוי, טבולים אותה, ומוודאים שהיא מצופה כולה (אפשר להעזר בידיים). כשהטבעת בצל מכוסה כולה בציפוי מניחים אותה על תבנית האפייה, וכך חוזר חלילה עד שמסיימים את כל הטבעות.
מכניסים את התבנית לתנור לחום של 220 מעלות שחיממנו מראש, לאחר עשר דקות יש להפוך אותן פעם אחת. זמן האפייה הכולל הוא 18 דקות כאשר בשלוש דקות האחרונות ניתן להעביר לטורבו גריל על מנת לתת לטבעות אקסטרה השחמה.